Center for Mindfulness Sweden, CfMS använder sig uteslutande av leverantören Wufoo för att skapa och hantera formulär på webben.

Samtliga servrar för formulären drivs av ‘Rackspace Hosting‘, ett av världens ledande företag för webblösningar. Wufoo’s formulär byggs med stöd från mjukvaruföretaget ‘Bitpusher‘.

Vi behandlar alla uppgifter konfidentiellt och följer riktlinjerna från Datainspektionen och PUL.

 

CfMS.se & ‘Cookies‘?
Ja, vi använder cookies! Det gör vi för att  förstå och spara dina inställningar för framtida besök. På det sättet hoppas vi underlätta din vistelse på vår sida.

Vid eventuella avtal med en tredje part kommer den insamlade informationen ENDAST att användas till att hjälpa oss att genomföra och förbättra vår verksamhet. Vi kommer inte att sälja, byta eller på annat sätt överföra den insamlade informationen till utomstående. Vid samarbete med betrodd tredje part för drift och underhåll av sidan kommer denna få tillgång till informationen under förutsättning att båda parter är överens om att hålla information konfidentiell. Vi kan vidarebefordra din information vid misstake om lagbrott.

– Online
Denna sekretesspolicy gäller endast information som samlas in via vår hemsida och inte information som samlas in offline.

– Ditt samtycke
Genom att använda vår webbplats samtycker du till vår webbplats sekretesspolicy.

– Ändringar i vår sekretesspolicy
Om vi beslutar att ändra vår integritetspolicy, kommer vi att publicera dessa ändringar på denna sida.

– Kontakta oss
Om det finns några frågor angående denna integritetspolicy kan du kontakta oss via informationen nedan:

Center for Mindfulness Sweden | CfMS
Skogsslingan 6
182 30 Danderyd
E | kontakt [@] cfms.se