Fem dagar i tystnad – fem dagar att komma hem, 22 – 27 oktober 2017

Early Bird 600 kr rabatt om du anmäler dig innan 20/7. Ger behörighet att söka lärarutbildning både i MBSR och MSC.

Att öppna oss för livet som det är just nu, att öppna hjärtat är den röda tråden som kommer att leda oss igenom hela retreaten.  Vi utforskar att lyssna, verkligen lyssna till oss själva och vila med det som är. Kärleksfull vänlighet, acceptans och försoning är bärande fundament under retreaten som vi utforskar och möter i olika meditativa övningar. Vi välkomnar gamla mönster av kamp och flykt och ser på det genom hjärtas förståelse liksom vi möter gamla vanor och beteende som kan komma upp i tystnaden. Vi kommer att göra meditativa övningar i vacker natur som stödjer tillit i att allt är som det skall vara.

Så här tänkte vi oss våra dagar tillsammans
6.30 – 8         morgon meditation
8 – 9.30         frukost (hjälper till med disk)
9.30 – 12       meditationspass
12 – 14          lunch
14 – 17          meditationspass
17 – 18          måltid
18 – 20          kvällspass

För vem
Alla som längtar efter att åka på retreat i tystnad – du har antingen själv erfarenhet av mindfulness eller arbetar också med mindfulnessbaserad metodik.

Hjärtligt välkommen!
Katarina och Camilla

Praktisk information

Tid: 22 – 27 oktober 2017

Vi börjar 22/10 kl 17 med gemensam middag och avslutar den 27/10 kl 14 efter gemensam lunch. Incheckning öppen på Mundekulla från kl 16.

Kostnad: 6 400 kr inkl moms för privatpersoner exkl moms för företag och organisationer. Har du deltagit i retreaten innan eller anmäler dig före 20/7 får du 600 kr rabatt.

Plats: Mundekulla retreatcenter

Boende och kost:
Betalas av kursdeltagarna vid incheckning på Mundekulla.

  • Enkelrum med eget badrum 5 000 kr
  • Dubbelrum med eget badrum 4000 kr
  • Enkel/dubbelrum med gemensam dusch/wc 4 500 kr/3 250 kr

I kosten ingår frukost, lunch, em fika och kvällsmat. Mundekulla serverar ekologisk och vegetarisk gluten och laktosfri mat. Om du har några speciella allergier ange det i formuläret när du anmäler dig. För frågor om maten kontakta, info@mundekulla.se

Anmälan: Fyll i din anmälan här Har du frågor runt anmälan kontakta Elisabet Lee, elisabet@cfms.se, 073-3853643.

Betalningsvillkor: Din plats till retreaten garanteras när du har betalt retreatavgiften. Vid återbud senast fyra veckor före retreat-starten återbetalas hela retreatavgiften minus 20% i administrationskostnad. Bokar du av senare än fyra veckor före starten får du stå för hela retreatavgiften. Faktura kommer att skickas till dig på den adress som du skrivit i din anmälan.

Vi som håller i retreaten är: Katarina Lundblad och Camilla Sköld – kontakta gärna oss om du undrar över något.