Mindfulness Retreat i Tystnad

Att öppna oss för livet som det är just nu, att öppna hjärtat är den röda tråden som kommer att leda oss igenom hela retreaten.

Vi utforskar att lyssna, verkligen lyssna till oss själva och vila med det som är. Kärleksfull vänlighet, acceptans och försoning är bärande fundament under retreaten som vi utforskar och möter i olika meditativa övningar. Vi välkomnar gamla mönster av ”fight, flight, freeze, fawn” och ser på det genom hjärtas förståelse liksom vi möter gamla vanor och beteende som kan komma upp i tystnaden. Vi kommer att göra meditativa övningar i vacker natur som stödjer tillit i att allt är som det skall vara.

Preliminärt schema:
06.30 – 08.00 morgonpass
08.00 – 09.30 frukost
09.30 – 12.00 förmiddagspass
12.00 – 14.00 lunch
14.00 – 17.30 eftermiddagspass
17.30 – 19.00 måltid
19.00 – 20.30 kvällspass

Alla som längtar efter att åka på retreat. Du kanske längtar efter att bara få vara i tystnad tillsammans med andra som också längtar efter det. Du kanske längtar efter att komma hem i dig själv och inte vara så hård emot dig själv.
Du kanske håller på att utbilda dig till lärare och då ger denna retreat behörighet. Du kanske redan arbetar med mindfulnessbaserade program eller som psykoterapeut och då kan retreaten bidra med en fördjupning i medveten närvaro.

Fem dagar i tystnad, fem dagar att komma hem. Att komma närmare vår inre natur med hjälp av naturen i den Småländska skogen. Att möta oss själva med kärleksfullhet och värme i nobel* tystnad tillsammans med varandra. Att färdas på hjärtats väg.

*total tystnad och undvikande av ögonkontakt

Omfattning: 5 dagar med övernattning

Antal: 12-40 deltagare

Var: Mundekulla Retreatcenter, se på Google maps →

Datum och tider: Första dagen börjar vi med middag kl 17 och sista dagen avslutar vi med en senare lunch som börjar kl 13.

Retreatkostnad: 5.900 kr inklusive moms för privatpersoner och exklusive moms för företag och organisationer. Early bird 3.900 innan den 22/5 och 4.900 innan den 22/6.

Kost och logi: Betalas av kursdeltagarna vid incheckning på Mundekulla. I kosten ingår frukost, lunch, fika och kvällsmat. Mundekulla serverar ekologisk och vegetarisk gluten och laktosfri mat. Om du har några speciella allergier ange det i formuläret när du anmäler dig. För frågor om maten kontakta, info@mundekulla.se.

Alternativ för logi hittar ni i anmälan hos LevNu.

Lärare: Katarina Lundblad och Camilla Sköld

Klicka vidare på länken för att se datum för EARLY BIRD rabatt.

Du anmäler dig hos LevNu här…