Ljudfiler

Gratis guidade meditationer

Vissa av de här meditationerna är inspelade i en ljudstudio och andra i hemmet vid datorn. Detta innebär en del bakgrundsljud. Vissa av inspelningarna är inte heller redigerade vilket t.ex kan innebära fel uttalade ord. Mindfulness handlar inte om att vi ska uppnå något speciellt tillstånd av avspänning, utan snarare ta emot ofrånkomliga otillräckligheter som vi finner såväl i oss själva som i vår omvärld, med humor, varsamhet och en god vilja. Fortsättningsvis lär vi oss att hålla våra inre reaktioner med utrymme och medkännande medvetenhet.

Övningar till 8-veckorsprogram

Mindfulnessbaserad Stressreduktion, MBSR

Mindful Self-Compassion, MSC

Övriga övningar

Övningar i självmedkänsla

Mindfulness Retreat – Hjärtats väg i Mundekulla

Information

Vi använder Soundcloud för samtliga ljudfiler. Det innebär att du kan lyssna direkt via webben, telefonen eller ladda ner valda filer till din egen MP3-spelare. Vi rekommenderar dock att du använder Soundcloud’s egna app om du vill lyssna med din smartphone. Tänk på att sätta upp dina egna inställningar i appen så du tex inte automatiskt får upp andras ljudfiler in i mellan när du lyssnar via appen. De erbjuder gratis appar för iPhone, iPad och Android.

Vill du använda andra lösningar, som tex iTunes eller Google Play, måste du först ladda ner (download) respektive spår via din webbläsare/dator. Du laddar ner aktivt spår högst uppe till höger i spelaren (vid pilen). Information hur du lägger till ljudspår till iTunes hittar du här. Information hur du lägger till ljudspår till Google Play/Android.

Aktuella Retreater

Mindfulness Retreat Hjärtats Väg

Mindfulness | Retreat | Hjärtats väg

31/8 kl 17:00 - 5/9 kl 17:00

Plats - Mundekulla kursgård
Omfattning - 5 dagar

Tyst dag i MBSR

Mindfulness | MBSR | Tyst dag

27/10 kl 08:30 - 16:00

Omfattning - 1 dag
Plats - Stockholm eller Online

Tyst dag i Självmedkänsla

Omfattning - 1 dag
Plats - Stockholm

Retreat Säg JA Mundekulla

Vårretreat Säg JA

4/4 2025 kl 17:00 - 9/4 2025 kl 17:00

Plats - Mundekulla kursgård
Omfattning - 5 dagar